Ermengarde's Portal - Big Ugly Wheels

Väldigt praktiska

Jag har en etikettskrivare på jobbet och det är väldigt smidigt och enkelt att använda. Det är så skönt att ha bra prylar på kontoret för det underlättar så ens arbete och göra att det blir så mycket enklare och smidigare att få klart sina saker som man behöver göra.
Jag tycker om kontorsprylar som post it lappar och pennor och olika typer av skrivare och papper. Det är kanske för att jag tycker om att pyssla och fixa ordning och organisera. Så då hjälper dom saker väldigt bra när jag är på jobbet.

Ja det finns så mycket som man kan använda 

När man ska betala material så är det så mycket som man kan välja på och det är så kul att det finns så mycket som man kan använda sig av och beställa. Allt finns i roliga färger och former och det gör det hela ännu roligare och det är verkligen så tacksamt att det finns så mycket som man kan beställa. För mig när jag jobbar i reception så gör det att det är roligare för mig att göra mitt jobb. Det kanske inte alla andra tycker men för mig så är det kul när det finns fina färger och annat att hålla på med när man jobbar.

Skulle gärna vilja ha hur mycket som helst av dom sakerna och det är ju bra att det finns så mycket roliga saker som man kan använda sig av och ha roligt med när man är på jobbet. Så jag tycker verkligen att det är så värt att skaffa bra prylar som man kan använda sig av på jobbet så att det blir roligare och man blir ju mer effektiv när man tycker att det är roligt så det är ju något som gynnar alla på kontoret och chefen speciellt som blir glad.